zondag 22 januari 2012

Even geleden....

Het is weer veel te lang geleden sinds ik mijn bloggeraccount heb open gedaan. Ondertussen zijn we uit ons oude huis verhuisd en hebben we even bij de schoonouders ingewoond. Sinds december zijn we dan naar een appartementje in stad verhuisd en vorige week hebben we eindelijk de akte van ons nieuw huis getekend. Alé nieuw is veel gezegd. Alles moet eruit. Nieuwe leidingen, nieuwe elektriciteit, nieuw dak, badkamer, keuken, .... . Nog veel werk dus. Eergisteren zijn we begonnen met de sloopwerken. Oude keuken is er uit. Papier in de woonkamer is al van de muur. Maar we hebben nog wel even te gaan.

Als dat geen werk genoeg is ben ik sinds 1okt. ook zelfstandige in bijberoep. Ik heb van mijn hobby mijn beroep en van mijn beroep mijn hobby kunnen maken. Waarnemingstekenen geven in het kunsthumaniora in Hasselt en in mijn vrije tijd als grafisch vormgever mijn creativiteit ten diensten stellen van anderen. Voorlopig nog veel drukwerk voor het stad Sint-Truiden. Deze winter hingen op alle invalswegen van Sint-Truiden grote spandoeken met "Warme Winterse Wensen". Dat was wel even een raar gevoel. Dat was helemaal van mij!!! Concept en uitvoering! En fier dat ik was.


Daarnaast zijn het vooral geboortekaartjes. Heel leuk om te doen. Iedere keer leef je mee naar die voorlopige bevallingsdatum. En als ik iedere keer de kaartjes mag gaan brengen als het kindje gekomen is, kribbelt het ook terug een beetje. Maar eerst ons huisje. 

Nog even een overzichtje van de maanden dat ik niets heb gepost!

Wandeling in het zonnige Borgloon

 Eerste keer naar de EftelingWelkom kleine Max!
  Huis van de Sint (mede georganiseerd door het groot ventje)

Lichtparade in Antwerpen

Het waren...Prettige feestdagen!

3 opmerkingen:

 1. Ohhh Evi, heb je die geboortekaartjes ook ergens online staan? Want ik ben echt nieuwsgierig!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet allemaal. Wel al even een blogje gemaakt met snel enkele beeldjes van mijn werk.

   Verwijderen
 2. Jij had een tijd geleden op mijn blog uitgelegd hoe ik de weg naar 'Ellebelle' moest vinden in Hasselt. Bij deze heb ik hem gevonden, dikke mercie !!

  BeantwoordenVerwijderen